Αρχική > Uncategorized > Υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Κατανομή δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνων από το Εθνικό Αποθεματικό
None

Υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Κατανομή δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνων από το Εθνικό Αποθεματικό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Από το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, ανακοινώθηκε ότι, καθορίζεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Κατανομή δικαιωμάτων φύτευσης αμπελώνων μέχρι τις 24 Απριλίου 2009.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δικαιώματα νέας φύτευσης αμπέλου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Κοζάνης.
Η αίτηση τους θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2008.
3. Φωτοτυπία του Ε1 οικονομικού έτους 2008.
4. Αποδεικτικά ιδιοκτησιακού καθεστώτος αγροτεμαχίου που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση του αμπελώνα (τίτλοι ιδιοκτησίας) ή συμβολαιογραφική πράξη 10ετούς τουλάχιστον ενοικίασης αγροτεμαχίου με μεταγραφή στο υποθηκοφυλάκειο.
5. Στην περίπτωση Νέων Αγροτών, την έγκριση ένταξης τους στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών.
Εφόσον οι αιτούντες είναι ήδη αμπελοκαλλιεργητές ή οινοποιοί θα πρέπει να έχουν υποβάλλει δήλωση αμπελοκαλλιέργειας, δηλώσεις συγκομιδής και να παραδίδουν μέρος ή ολόκληρη την παραγωγή τους σε νόμιμα λειτουργούντα οινοποιεία της χώρας, για τις αμπελουργικές περιόδους 2007 – 2008 και 2008 – 2009. Και εφόσον αποδεδειγμένα (δηλώσεις συγκομιδής) είναι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων τουλάχιστον πέντε (5) στεμμάτων.
Προτεραιότητα δίδεται σε νέους αγρότες, (σύμφωνα με το άρθρο 94 του ΚΑΝ(ΕΚ) 479/08) κριτήριο μόνο εφόσον μετέχουν σε πρόγραμμα νέων αγροτών και οι αιτήσεις τους υπερβαίνουν τα πέντε (5) στρέμματα.
Η υποβολή των αιτήσεων και η προσκόμιση δικαιολογητικών γίνεται στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως Κοζάνης, 1ος όροφος, γραφείο 20.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης στα τηλέφωνα 24610-67431/67368.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team