Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας
None

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαΐδας.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαΐδας, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει ενημέρωση για την ενοποίηση των δημοτικών επιχειρήσεων του δήμου Πτολεμαΐδας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι ειδικότερα τα εξής:
1. Ενημέρωση Δημοτικού συμβουλίου για την ενοποίηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Εισηγητής : Ι. Γιάνναρος Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ASE SYNERGY και σύμβουλος του Δήμου βάσει της υπ’ αριθ. 61 /2008 ΑΔΕ
2. Έγκριση συμβατικών τευχών για την διενέργεια του Διαγωνισμού για την σύμπραξη του Δήμου με τον ιδιωτικό τομέα με θέμα Δημιουργία Εμπορευματικού Διαμετακομιστικού κέντρου και συναφών έργων ( σταθμός βαρέων οχημάτων ) στην πρώην Λιπασματοβιομηχανία ΑΕΒΑΛ.
Εισηγητής : Ι. Γιάνναρος Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ASE SYNERGY και σύμβουλος του Δήμου βάσει της υπ’ αριθ. 173 /2008 ΑΔΕ
3. Έγκριση συμβατικών τευχών για την διενέργεια Διαγωνισμού για την σύμπραξη του Δήμου με τον ιδιωτικό τομέα με θέμα Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την δημιουργία Εμπορικού Πολύκεντρου σε συνδυασμό και με χώρο υπόγειας Στάθμευσης οχημάτων σε ακίνητο του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Εισηγητής : Ι. Γιάνναρος Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ASE SYNERGY και σύμβουλος του Δήμου βάσει της υπ’ αριθ. 174 /2008 ΑΔΕ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...