Αρχική > Uncategorized > Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κοζάνης από τους δημοτικούς υπαλλήλους Δυτικής Μακεδονίας

Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κοζάνης από τους δημοτικούς υπαλλήλους Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Xristoforidis-Ioannidis POE OTA

Συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Κοζάνης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από αυτό, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κοζάνης οι εργαζόμενοι των Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας και αυτοί στην πανελλαδική κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση και για τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ έχει ορίσει την σημερινή ημέρα 30 Σεπτεμβρίου ως «Ημέρα Τοπικής Αυτοδιοίκησης» με κυρίαρχο αίτημα διεκδίκησής της την άρση της αξιολόγησης και όχι μόνο.

POE OTA katalipsi dimarxeio kozanis

Τα αιτήματα των δημοτικών υπαλλήλων και την αγωνία την οποία βιώνουν καθημερινά λόγω των νέων… συνθηκών των οποίων καλούνται να αντιμετωπίσουν στην εργασία τους, παρουσίασε με τοποθέτησή του στο χώρο της κατάληψης ο πρόεδρος του Δ.Σ. των υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης Γιώργος Χριστοφορίδης, ενώ μεταξύ άλλων το παρόν στην κινητοποίηση έδωσε και ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και ο ίδιος ο δήμαρχος εγγυήθηκαν προσωπικά πως δεν θα σταλούν τα στοιχεία -βαθμολογίες με ποσόστωση- των δημοτικών υπαλλήλων του.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μαθητές του 5ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας υποδέχθηκε στους χώρους του το Κέντρο Περιβάλλοντος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Κέντρο Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκε στους χώρους ...