Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συγχαρητήρια στη ρομποτική ομάδα Πτολεμαΐδας

Συγχαρητήρια στη ρομποτική ομάδα Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

robots

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη μαθητική ομάδα ρομποτικής του ΚεΠληνετ Πτολεμαΐδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την πρόκρισή τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα γίνει στην πόλη Σότσι της Ρωσίας 21-23Νοεμβρίου 2014.

Η μαθητική ομάδα ρομποτικής του ΚεΠληΝεΤ Πτολεμαΐδας που αποτελείται από τις μαθήτριες Ηλιάνα Ζαραφίδου, Θεοδώρα Παυλίδου και Έφη Καρτάλη με προπονητές τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής Χαράλαμπο Ζαραφίδη και την Σοφία Παπαγεωργιάδου διαγωνίσθηκε στο τεχνικό τμήμα (regular category) και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του Δημοτικού.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η πρόκριση για την μαθητική ομάδα Πίκο Απίκο του ΚεΠληΝεΤ Πτολεμαΐδας είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς των μαθητριών που αφιέρωσαν περισσότερες από 150 ώρες προετοιμασίας μέσα στους τελευταίους έξι μήνες αλλά και της συσσωρευμένης εμπειρίας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε όλες τις προσπάθειες τους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εγκρίθηκε και μπαίνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού η κολχικίνη, μετά τα αποτελέσματα μεγάλης καναδικής μελέτης στην οποία συμμετείχε και η Διευθύντρια της Παθολογικής του Μαμάτσειου,Δρ. Ευθαλία Ράνδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πράσινο φως για να μπει η κολχικίνη, ένα γνωστό και φθηνό καρδιολογικό φάρμακο, στο πρωτόκολλο θεραπειών από ...