Μεσά σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, που μόνο τα μέλη του Σωματείου Κομμωτών Εορδαίας ξέρουν να δημιουργούν, πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, στο Ξενοδοχείο ‘’ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ’’ της Πτολεμαϊδας.
Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους η Πρόεδρος Όλγα Τσαγγαλίδου αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, μαζί με τις ευχές της για μία καλή χρονιά, προχώρησε στον απολογισμό των πεπραγμένων, ενώ αναφέρθηκε και στους νέους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2013.
Η κ. Τσαγγαλίδου πλαισιωμένη από τα μέλη της Διοίκησης, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αρκεί να υπάρχει ενότητα και κοινή προσπάθεια από όλους, ενώ ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί.
Την όμορφη και λιτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Π.Ε Κοζάνης Ιάκωβος Παντελίδης, το μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Δημήτρης Καλαϊτζάκης, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Κομμωτών Κοζάνης και άλλοι.
Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας κ. Παντελίδης εκτιμώντας το έργο του Σωματείου, και γενικότερα το επάγγελμα των κομμωτών, προσέφερε σε όλους ένα διήμερο παραμονής στο <
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ






























