Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του χιονιά οι υπηρεσίες του δήμου Εορδαίας
None

Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του χιονιά οι υπηρεσίες του δήμου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε ετοιμότητα ήταν ο δήμος Εορδαίας μετά και την ενημέρωση από την πολιτική προστασία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα της κακοκαιρίας που έπληξε τη Δυτική Μακεδονία. Τα συνεργεία βρέθηκαν επί ποδός από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής που ξεκίνησε η χιονόπτωση, αφού προηγήθηκε σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής και έγινε προγραμματισμός για την αντιμετώπιση του χιονιά από τη δήμαρχο Εορδαίας με τους υπευθύνους πολιτικής προστασίας, αντιδημάρχους Σοφοκλή Σιδηρόπουλο για την Πτολεμαϊδα και Στέφανο Μπίγγα και Γιώργο Καραϊσκο για τις δικές τους χωρικές ενότητες.
«Οι εργαζόμενοι μέσα από σωστό συντονισμό ανταποκρίθηκαν πλήρως στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να δώσουν λύσεις στα μικροπροβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που οδηγεί προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, στις επαρχιακές οδούς προς Περδίκκα, Άγιο Χριστόφορο, Άρδασσα, καθώς και στο κεντρικό δίκτυο της πόλης της Πτολεμαϊδας» διευκρίνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σοφοκλής Σιδηρόπουλος.
Έως και την Κυριακή που θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα οι υπηρεσίες του δήμου θα βρίσκονται σε επαγρύπνιση με τα αποχιονιστικά και τις αλατιέρες, για την αντιμετώπιση του χιονιά.
Στο μεταξύ με απόφαση της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου κλειστά έμειναν την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων, λόγω του ψύχους και του χιονιού.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team