Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ ΣΟΛΙΣΤΑ
None

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟ ΣΟΛΙΣΤΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤον διεθνούς φήμης Λευκορώσο solist Vladislav Pligovka είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη Δευτέρα το βράδι το φιλόμουσο κοινό της Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
Ήταν ένα ρεσιτάλ ακορντεόν που περιλάμβανε 12 έργα πολλών συνθετών από διάφορες εποχές, κυρίως διασκευές παραδοσιακών και κλασσικών τραγουδιών, ενώ ο σολίστ μάγεψε και καθήλωσε το ακροατήριό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος νεαρός μουσικός κατέκτησε δέκα πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς ακορντεόν, έχοντας την πρώτη του επαφή από την ηλικία των πέντε ετών με το μουσικό όργανο.
Τον προσκεκλημένο υποδέχθηκε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ωδείου, ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Πουγαρίδης, εξάρωντας την προσωπικότητα του κορυφαίου ακορντεονίστα.
Στις νέες πρωτιές του ωδείου κατά τον πρόσφατο 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό ακορντεόν, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, αναφέρθηκε ο δάσκαλος ακορντεόν του ΒΔΩΠ Αλέξανδρος Τσούγεφ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...