Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Ξεκινά αύριο το 3ήμερο Γενικό Συμβούλιο της ΕΤΕ-ΔΕΗ
None

Ξεκινά αύριο το 3ήμερο Γενικό Συμβούλιο της ΕΤΕ-ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εκπρόσωποι της ηγεσίας της ΔΕΗ ΑΕ και των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναμένεται να παραβρεθούν στις εργασίες του 48ου Γενικού Συμβουλίου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ) που ξεκινά αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 του μήνα, με διοργάνωση ημερίδας που είναι αφιερωμένη στο Περιβάλλον και τον Εκσυγχρονισμό του Τεχνολογικού Εξοπλισμού της ΔΕΗ Α.Ε.
Τις εργασίες του γενικού συμβουλίου της ΕΤΕ θα απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, την επιχείρηση και γενικότερα το χώρο της ενέργειας, καθώς επίσης το περιβάλλον και βέβαια οργανωτικά θέματα και η δράση της ίδιας της ΕΤΕ.
Η διοργάνωση φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Παντελίδης και η έναρξη των εργασιών θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 5μ.μ.. με την εναρκτήρια ομιλία του προέδρου της ΕΤΕ-ΔΕΗ. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί του προέδρου και του γραμματέα της ΓΣΕΕ, του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εκπροσώπου του Υπουργείου Ανάπτυξης, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, του προέδρου της ΔΕΗ Τ. Αθανασόπουλου και εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ.
Χαιρετισμό στο γενικό συμβούλιο της ΕΤΕ-ΔΕΗ θα απευθύνουν επίσης ο πρόεδρος του ασφαλιστικού ταμείου ΤΑΥΤΕΚΩ – ΤΑΠ/ΔΕΗ, οι νομάρχες Κοζάνης και Φλώρινας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.
Το Σάββατο 21 Μαρτίου οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και μετά την εκλογή προεδρείου θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός δράσης από τον πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ Β. Κατσίνη, παρουσίαση του προγράμματος δράσης από τον γεν. γραμματέα της ΕΤΕ Α. Καρρά και θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΕΣΚ – ΣΑΔ).
Μετά τη διακοπή για μεσημερινό γεύμα οι εργασίες θα συνεχιστούν στις 5 το απόγευμα με τις τοποθετήσεις των συνέδρων.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 9 το πρωί ξεκινά η ημερίδα που έχει θέμα
«Το περιβάλλον και ο Εκσυγχρονισμός του Τεχνολογικού Εξοπλισμού της ΔΕΗ Α.Ε.» την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΤΕ-ΔΕΗ με τη ΔΕΗ ΑΕ.
Με το πέρας της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την έγκριση του απολογισμού και του προγράμματος δράσης της ΕΤΕ και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την έκδοση ψηφίσματος του 48ου γεν. συμβουλίου της ΕΤΕ-ΔΕΗ.

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team