Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Ν. Φωτόπουλος και Β. Μπουζούλας ξανά στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
None

Ν. Φωτόπουλος και Β. Μπουζούλας ξανά στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Χωρίς σημαντικές αλλαγές προσώπων συγκροτήθηκε την Πέμπτη η εκτελεστική επιτροπή (Ε.Ε.) της ομοσπονδίας των σωματείων της ΔΕΗ, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, στη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα καλύφθηκαν οι δέκα από τις δεκαπέντε θέσεις της Ε.Ε. ενώ οι πέντε θέσεις που απομένουν κενές θα καλυφθούν, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ., από την παράταξη της ΔΑΚΕ σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ..
Ο Νίκος Φωτόπουλος (ΠΑΣΚΕ) εκλέχθηκε εκ νέου στη θέση του προέδρου, του Α΄ Αντιπροέδρου για μια ακόμη θητεία ο Ηλίας Σταμέλος (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ), του Β΄ Αντιπροέδρου ο Κων/νος Κουτσοδήμος (ΠΑΣΚΕ).
Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ξανά ο Ευάγγελος Μπουζούλας (ΔΑΚΕ), Αναπληρωτής Γραμματέας εκλέχθηκε ο Ρίζος Ρίζος (ΣΑΔ), Γ΄ Αναπληρωτής Γραμματέας ο Γιώργος Γκαραβέλας (ΠΑΣΚΕ). Στη θέση του Ταμία εκλέχθηκε ο Νίκος Χατζάρας (ΠΑΣΚΕ)’
Σε θέσεις Εκτελεστικών Συμβούλων εκλέχθηκαν ο Γιώργος Κάτανας (ΠΑΣΚΕ) ο οποίος θα είναι Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και οι Δημήτρης Πηλίχος και Σταμάτης Ρελιάς επίσης από την ΠΑΣΚΕ.
Σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα καλυφθούν οι κενές θέσει της Εκτελεστικής Επιτροπής οι οποίες είναι οι εξής:
Του Γ΄ Αντιπροέδρου, του Β΄ Αναπληρωτή Γραμματέα, του Αναπληρωτή Ταμία, του Εφόρου και του Εκτελεστικού Συμβούλου Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων.

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team