Αρχική > Uncategorized > Ν.Δ. : Στήριξη στα αιτήματα και τον αγώνα των αγροτών, διαφωνία με το κλείσιμο των δρόμων
None

Ν.Δ. : Στήριξη στα αιτήματα και τον αγώνα των αγροτών, διαφωνία με το κλείσιμο των δρόμων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα του επαγγέλματός τους έρχονται γι’ ακόμα μια χρονιά οι Έλληνες αγρότες.
Προβλήματα, που σχετίζονται κυρίως με την τύχη των αγροτικών μας προϊόντων στην αγορά, το κόστος παραγωγής τους, αλλά και την αναποτελεσματική λειτουργία του κράτους, σε θέματα ελέγχου και ρύθμισης της αγοράς των προϊόντων αυτών, επιτείνονται τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά την πετρελαϊκή και την παγκόσμια οικονομική κρίση που ακολούθησε.
Οι Έλληνες αγρότες στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια, ένιωσαν την αμέριστη υποστήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόσο με θεσμικά, όσο και με οικονομικά μέτρα.
Σήμερα, όμως, η αγωνία τους είναι μεγαλύτερη, όχι μόνο γιατί δεν νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους στο επάγγελμα, αλλά και γιατί δεν βλέπουν να υπάρχει σχέδιο διαχείρισης της παρούσης κρίσης από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Συμπαραστεκόμενοι στους αγώνες των Ελλήνων αγροτών και συμμεριζόμενοι τα προβλήματά τους, καλούμε το ΠΑΣΟΚ να πάψει να αντιπολιτεύεται τη Νέα Δημοκρατία και να λειτουργήσει ως Κυβέρνηση, καταθέτοντας στον ελληνικό λαό, τους γεωργούς και κτηνοτρόφους μας, το σχέδιό του για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και το κυβερνητικό του πρόγραμμα για τον αγροτικό τομέα.
Με τις μέχρι σήμερα γενικολογίες και τα ευχολόγια, όχι μόνον δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά χάνουμε και πολύτιμο χρόνο.
Ως Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε τον αγώνα και τα αιτήματα των αγροτών. Διαφωνούμε, όμως, με το κλείσιμο των δρόμων και τη λογική της πρόκλησης προβλημάτων σε άλλες κοινωνικές ομάδες της χώρας.
Περιμένουμε τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για να κάνουμε παρατηρήσεις και να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις για το καλό του αγροτικού κόσμου και της χώρας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team