Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Νέος περιφερειακός διοικητής ο Γ. Βαλοδήμος
None

Νέος περιφερειακός διοικητής ο Γ. Βαλοδήμος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αλλαγές έφεραν και στη Δυτική Μακεδονία οι κρίσεις στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο αρχιπύραρχος Νικόλαος Καφήρας, μέχρι τώρα περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης. Νέος περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, Γιώργος Βαλοδήμος, ο οποίος προάγεται στο βαθμό του πύραρχου. Για τη θέση του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, πιθανότερος είναι ο πύραρχος Χρήστος Γκόλιας, ο οποίος έρχεται από τα Γιάννενα.
Στην πυροσβεστική υπηρεσία Γρεβενών, όπου είναι διοικητής ο επιπηραγός Θεόδωρος Καίσαρης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί νέος διοικητής που θα φέρει τον βαθμό του πύραρχου.
Αλλαγή σκυτάλης έγινε και στην Επιθεώρηση Βόρειας Ελλάδας. Ο μέχρι τώρα επιθεωρητής Δημήτρης Φαφούτης, αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστράτηγου. Τα ηνία της Επιθεώρησης Βόρειας Ελλάδας αναλαμβάνει ο νέος επιθεωρητής Κωνσταντίνος Κεσαπίδης.
Αν και οι αλλαγές δεν ανακοινώθηκαν ακόμη επισήμως, ήδη ο Ν. Καφήρας παρουσιάστηκε χτες στο νέο του γραφείο στην 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, ενώ ο Γ. Βαλοδήμος βρισκόταν από χτες στο γραφείου του περιφερειακού διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας.

Χ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team