Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Νέες κυκλοφορίες γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ, για το ποδήλατο και το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου

Νέες κυκλοφορίες γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ, για το ποδήλατο και το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

leykoma2

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τυπώνουν δύο γραμματόσημα αφιερωμένα στην Παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου, για να τιμήσουν το νέο μεγάλο ραντεβού της αγαπημένης μας Εθνικής Ομάδας.

Το πρώτο γραμματόσημο απεικονίζει τη μασκότ αυτού του Μουντιάλ, ενώ το δεύτερο αποτελεί ελεύθερη σύνθεση.

Ταυτόχρονα με τη σειρά γραμματοσήμων, κυκλοφορούν συλλεκτικοί φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας και σετ από δύο συλλεκτικά φυλλαράκια. Θα είναι διαθέσιμα από τις  12 Ιουνίου 2014 και θα  διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι  11 Ιουνίου 2015,  εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα.

Επιπλέον τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ιστορικά συνδεδεμένα με το ποδήλατο, που αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες μέσο μετακίνησης και «εργαλείο» των ταχυδρόμων, αφιερώνουν στον οικολογικό αυτόν τρόπο μετακίνησης την αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων που κυκλοφορεί επίσης από τις 12 Ιουνίου 2014.

Όσον αφορά όλα τα αφιερώματα των ΕΛΤΑ, εκτός από γραμματόσημα κυκλοφορούν μεταξύ άλλων λευκώματα, κάρτες.

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ)  και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα  μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ, τα φυλλαράκια, και τα τευχίδια αυτοκόλλητων γραμματοσήμων  που θα αποσυρθούν στις 11 Ιουνίου 2015.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εγκρίθηκε και μπαίνει στη μάχη κατά του κορωνοϊού η κολχικίνη, μετά τα αποτελέσματα μεγάλης καναδικής μελέτης στην οποία συμμετείχε και η Διευθύντρια της Παθολογικής του Μαμάτσειου,Δρ. Ευθαλία Ράνδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πράσινο φως για να μπει η κολχικίνη, ένα γνωστό και φθηνό καρδιολογικό φάρμακο, στο πρωτόκολλο θεραπειών από ...