Με τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του φωτογραφήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Την ευκαρία -πολλοί επιζητούν – να φωτογραφηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, είχε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη, ο κ. Βενιζέλος παρευρέθη με τη σύζυγό του στη δεξίωση που παρέθεσε ο Ομπάμα, στους επικεφαλής των αντιπροσωπειών στην Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε.
Στην φωτογραφία η σύζυγος του κ. Βενιζέλου Λίλα Μπακατσέλου είναι ντυμένη στα λευκά, ενώ η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα.
Η φωτογράφιση έγινε στην εκδήλωση αυτή, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ φωτογραφήθηκε με όλους τους καλεσμένους του.
πηγή: http://www.protothema.gr






















![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://i0.wp.com/e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi.jpg?resize=200%2C200&ssl=1)
![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)








