Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Β΄ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
None

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Β΄ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μέσα σε μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα τέτοια, που μόνο τα άτομα της τρίτης ηλικίας ξέρουν να δημιουργούν, τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα μαζί με τον Αγιασμό για το καλό της νέας χρονιάς, που τέλεσε ο πατήρ Χρυσόστομος Εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους ο πατήρ Χρυσόστομος τους ευχήθηκε να είναι πάντα γεροί και ευλογημένοι, ευχαριστώντας τους για όσα προσέφεραν και εξακολουθούν τα προσφέρουν στην κοινωνία και στην οικογένεια.
Εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος μετέφερε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την λειτουργία του ΚΑΠΗ και για την ποιότητα ζωής των μελών του.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των μελών του Β΄ΚΑΠΗ Απόστολος Σταυριανίδης μαζί με τις ευχές του για υγεία και μακροζωϊα ευχαρίστησε τον Δήμο, τους φορείς και όσους στηρίζουν τους ηλικιωμένους της περιοχής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννα Ανδρονικίδου και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χατζόπουλος και Καραϊσκος.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team