Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Κοσμοσυρροή στο ‘‘4ο MICRO μ FESTIVAL’’ της Πτολεμαΐδας: Στην έκτη θέση η συμμετοχή της ταινίας μικρού μήκους του Φάνη Τοψαχαλίδη

Κοσμοσυρροή στο ‘‘4ο MICRO μ FESTIVAL’’ της Πτολεμαΐδας: Στην έκτη θέση η συμμετοχή της ταινίας μικρού μήκους του Φάνη Τοψαχαλίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

DSC08740

Μηδενίζοντας τις αποστάσεις, οι διοργανωτές του «4ου MICRO μ FESTIVAL» εξάπλωσαν το θεσμό σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, φτάνοντας μέχρι και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη για την μαγική γιορτή του κινηματογράφου στην Πτολεμαΐδα ήταν η δραστήρια Κινηματογραφική Ομάδα της πόλης, που με την στήριξη του Δήμου Εορδαίας και άλλων χορηγών, διοργάνωσε την προβολή των 15 ταινιών μικρού μήκους, στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του 1ου -3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.

DSC08738

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ μιάς μέρας, όπου οι ταινίες κρίνονται από τους θεατές οι οποίοι ψηφίζουν στις εφτά πόλεις που παίζονται ταυτόχρονα οι μικρές παραγωγές, και που συνδέονται μέσω INTERNET, ενώ όπως δήλωσε στον ‘’Π’’ ο Αντιπρόεδρος της κινηματογραφικής ομάδας Πτολεμαΐδας Ηλίας Μάνης, στόχος των διοργανωτών είναι να επεκταθεί ο θεσμός σε ακόμα περισσότερες πόλεις της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Ο κ. Μάνης ευχαρίστησε όσους στηρίζουν έμπρακτα το φεστιβάλ, τους 15 Έλληνες δημιουργούς των εκπληκτικών ταινιών και κυρίως τους θεατές που συμμετέχουν στην διαδικασία επιβραβεύοντας με την ψήφο τους τις καλύτερες παραγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία μικρού μήκους «Σχέση κατά» του Πτολεμαϊδιώτη Φάνη Τοψαχαλίδη, κατέκτησε την 6η θέση στον κατάλογο των νικητών, ενθουσιάζοντας κυριολεκτικά το κοινό της Εορδαίας και ανοίγοντας το δρόμο για την επόμενη παραγωγή, στον αξιόλογο σκηνοθέτη.

DSC08743

Η ταυτόχρονη ζωντανή ψηφοφορία στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Πτολεμαΐδα, Ρόδο, Κέρκυρα και Παρίσι, έδωσε μία άλλη διάσταση στην όλη διαδικασία, ενώ ο ιδιαίτερος παλμός και ο ενθουσιασμός συνεχίστηκαν και στη μουσική εκδήλωση, που ακολούθησε στον ίδιο χώρο, με τους θεατές να απολαμβάνουν τα events και τις εκπλήξεις, που τους επεφύλαξαν οι διοργανωτές.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: «Το διακύβευμα της πολιτικής και η επιστροφή της φιλοσοφίας» 

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν να ...