Αρχική > Uncategorized > Κινητοποιήσεις ενάντια στην υποβάθμιση
None

Κινητοποιήσεις ενάντια στην υποβάθμιση

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται εμπορικοί και επαγγελματοβιοτεχνικοί φορείς της Κοζάνης, ενάντια στην υποβάθμιση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Τον κώδωνα του κινδύνου χτύπησαν με κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν προχτές οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών και Εστιατορίων και Υδραυλικών, αναφερόμενοι στις τελευταίες εξελίξεις, τις οποίες χαρακτήρισαν αρνητικές για την περιοχή. Εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, στην απαξίωση του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης με τα σενάρια για κατάργηση κλινικών, στη δραματική μείωση των εισακτέων στο ΤΕΙ και τα σχέδια συρρίκνωσης του πανεπιστημίου. Στην ατζέντα τέθηκαν και θέματα όπως η εγκατάλειψη υποδομών όπως η ανυπαρξία σιδηροδρομικής σύνδεσης, η υποβάθμιση του αεροδρομίου και του Α΄ Σώματος Στρατού κ.λ.π., ενώ εκφράστηκε η ανησυχία για την ραγδαία αύξηση της ανεργίας.
Οι εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων ανήγγειλαν κινητοποιήσεις, τις οποίες θα αποφασίσουν, όπως είπαν, μαζί με τους άλλους φορείς, σε σύσκεψη που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. Κάλεσαν τους πολίτες, την περιφερειακή και δημοτική αρχή, τους βουλευτές να πρωτοστατήσουν στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν.

Χ.Β.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team