Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
None

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντ-μπολ, που φιλοξενήθηκε στην Πτολεμαϊδα από την Μ.Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Μ. Πέμπτη 1 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο και στην οποία συμμετείχαν δέκα ομάδες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών, φυσικά, και η ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας.
Η 22η τελική φάση χαντ-μπολ ανέδειξε νικητή την ομάδα του M. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών μετά τον κρίσιμο τελικό με τον Φίλιππο Βέροιας ,που έληξε 30- 29.
Καθοριστική στη διοργάνωση του τουρνουά ήταν η συμβολή του Δήμου Πτολεμαϊδας, ο οποίος κάλυψε την φιλοξενία των ομάδων και μαζί με τους παράγοντας του Αρίωνα έκαναν τη διαμονή των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.
Κατά την τελετή λήξης το Δήμαρχο Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη τίμησε για τη συνεισφορά του στην άριστη διοργάνωση ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαντ-Μπολ Ελλάδος στη Δυτική Μακεδονία Συμεών Λαζαρίδης, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου , ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Καΐδης δίνοντας συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο τονίζοντας ότι η Πτολεμαϊδα απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να φιλοξενεί με μεγάλη επιτυχία ανάλογες διοργανώσεις.
Ο Αντιπρόεδρος του Αρίωνα Παύλος Λαζαρίδης ευχαρίστησε το Δήμο Πτολεμαΐδας για την ανάληψη της διοργάνωσης επισημαίνοντας ότι το χαντ-μπολ ξεκίνησε από την πόλη μας και αναδείχθηκε από την τοπική μας ομάδα.
Προπονητές, αθλήτριες και εκπρόσωποι των αποστολών όλων των ομάδων εξέφρασαν τις καλύτερες εντυπώσεις τους για την διοργάνωση και την φιλοξενία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι , που κατέκλεισαν το κλειστό γυμναστήριο παρακολουθώντας τους αγώνες , έζησαν επί ένα τετραήμερο τις καλύτερες στιγμές του αθλήματος χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στην πανελλήνια αυτή διοργάνωση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team