Αρχική > Uncategorized > Η Ακρίβεια στο στόχαστρο του Περιφερειακού Τύπου
None

Η Ακρίβεια στο στόχαστρο του Περιφερειακού Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρήστο Φώλια είχε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων αποτελούμενη από τους Κ. Ασλάνογλου (Πρόεδρο), Ντ. Πλεμμένο (Αντιπρόεδρο) και Ευθ. Τσακνάκη (Ταμία).
Οι εκπρόσωποι του ημερήσιου τύπου της Περιφέρειας μετέφεραν στον Υπουργό το κλίμα που επικρατεί στις τοπικές κοινωνίες σχετικά με το μεγάλο αυτό πρόβλημα κάθε νοικοκυριού και ενημερώθηκαν για τους τρόπους και τις ενέργειες με τις οποίες το Υπουργείο προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.
Και οι δύο πλευρές συναποδέχθηκαν ότι ο καλά ενημερωμένος και ενεργός καταναλωτής είναι το πιο σημαντικό μέσο αντίστασης στη λαίλαπα της ακρίβειας και συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και αρμοδιοτήτων του ο καθένας, για την ενημέρωση και την πληροφόρηση του λαού για τις αιτίες του φαινομένου, τα στοιχεία που το τροφοδοτούν και τους τρόπους αντιμετώπισής του.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, το Δ.Σ. της Ε.Ι.Η.Ε.Ε. έθεσε στον Υπουργό και μια σειρά ζητήματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τον ημερήσιο περιφερειακό τύπο, όπως π.χ. η συντόμευση του χρόνου εξόφλησης των τιμολογίων των διαφόρων δημοσιεύσεων από τους φορείς του Δημοσίου κλπ. τα οποία ο κ. Φώλιας δεσμεύτηκε να επιλύσει.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Δείτε πως κατανέμονται τα ενεργά κρούσματα στην Δυτική Μακεδονία- Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σχετικό ...