Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επανασύσταση- Επαναλειτουργία του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας

Επανασύσταση- Επαναλειτουργία του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

skle

Στην σημερινή εποχή που η χώρα μαστίζεται από ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση, όπου οι μνημονιακές πολιτικές υποβαθμίζουν διαρκώς την κοινωνική πρόνοια και φροντίδα, όπου η ανεργία μαστίζει τον κλάδο και δημιουργεί ένα αβέβαιο μέλλον, όπου η βία γίνεται μέρος της καθημερινότητας μας και η εκπαίδευση του κλάδου μας δέχεται διαρκή επίθεση, θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα να ανασυντάξουμε και να επαναλειτουργήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας. Ειδικά στην περιοχή μας όπου οι ανισότητες, η φτώχεια και η ανεργία είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής.

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή το Σύλλογος Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας ότι στις 22 Μαρτίου κατόπιν συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο ορίστηκε ως εξής:

 

Βαβλιάρα Αναστασία, ως Πρόεδρος

Χρύσινα Ουρανία, ως Αντιπρόεδρος

Σεννή Μαρίνα, ως Γεν. Γραμματέας

Κοκόζογλου Δημήτριος, ως Ταμίας

Βαρδανίκα Κυριακή, ως Αναπλ. Γραμματέας.

 

Θεωρούμε αναγκαία την λειτουργία του ΣΚΛΕ Δυτικής Μακεδονίας και την καθημερινή του παρουσία και δράση. Καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν και να συμμετέχουν στην προσπάθεια.

 

Τηλ επικοινωνίας:

6948463765, Βαβλιάρα Αναστασία

6980724011, Σεννή Μαρίνα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Παναγιώτη Μωυσιάδη, στην εκδήλωση «Πτολεμαΐδα, τόπος μνήμης και διεκδίκησης», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κορωνοϊός: Μείωση των ενεργών κρουσμάτων την Δευτέρα στην Δυτική Μακεδονία. Πως κατανέμονται τα 20 ...