Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Επίσκεψη στη Ρουμανία για θέματα πολιτισμού
None

Επίσκεψη στη Ρουμανία για θέματα πολιτισμού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θέματα πολιτισμού και ανταλλαγής πολιτιστικών προϊόντων βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στη Ρουμανία ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Νομού Κοζάνης κ. Γιώργος Φίλιογλου και η πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μένη Παπανικολάου.
Οι πρόεδροι των δύο πολιτιστικών ενώσεων κατά την επίσκεψή τους στη Ρουμανία από 28/10 έως 04/11 είχαν διαδοχικές συναντήσεις στις πόλεις Bistrita, Tirgu Mures, με τον Δήμαρχο κ. Ovidiu Gretu, τον καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Dorel Cosma και τον κ. Ilie Ilies για θέματα πολιτισμού και ανταλλαγής πολιτιστικών προϊόντων.
Οι πρόεδροι των ενώσεων ξεναγήθηκαν στα παλάτια και στα κέντρα κουλτούρας, καθώς και στις πόλεις Brasov, Bucuresti, Καρπάθια όρη και αποκόμισαν άριστες εντυπώσεις και γλυκές αναμνήσεις από τη μοναδική φιλοξενία, την ευγένεια, την οργάνωση, το πολιτισμό και τη παράδοση της Ρουμανίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...