Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ
None

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το μεγάλο κενό στην ενημέρωση των επιτυχόντων στη ΔΕΗ από το διαγωνισμό του 2007 (Α΄και Β΄ φάσης), ήρθε να καλύψει και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, η συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Πτολεμαΐδα. Περισσότερα από 250 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι ακριβώς γίνεται, να κάνουν τις ερωτήσεις τους, να λύσουν τις απορίες τους και να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή άποψη για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκανε αυτό που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναγίνει στην ευρύτερη περιοχή. Ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους επιτυχόντες, να διαλευκάνει την υπάρχουσα κατάσταση και πάνω από όλα να αποδείξει εμπράκτως, ότι υπάρχει ένα Σωματείο που βρίσκεται δίπλα τους και αγωνίζεται μαζί τους, θέτοντας στόχους που θα κατακτηθούν μέσα από έναν κοινό αγώνα.
Η αναγκαιότητα για προσλήψεις στη ΔΕΗ γίνεται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο εμφανής. Η προσπάθεια συνεχίζεται.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα ενημερώνει τους επιτυχόντες συναδέλφους του για κάθε μία εξέλιξη. Θα συνεχίσει να πιέζει για την άμεση αποκατάστασή τους και θα παρεμβαίνει για το λόγο αυτό, προς πάσα κατεύθυνση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που του έχουν και την ανάγκη που αισθάνονται να ¨ακουμπήσουν¨ κάπου με σιγουριά.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team