Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαδικασίας διαβούλευσης του Τ.Ο.Σ.Δ.Α

Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της διαδικασίας διαβούλευσης του Τ.Ο.Σ.Δ.Α

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

MALOUTAS LAZAROS 2

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ημερίδων ενημέρωσης-διαβούλευσης για το Τοπικό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την ανάπτυξη της υπαίθρου (Τ.Ο.Σ.Δ.Α), που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στο πλαίσιο της στήριξης του πρωτογενή τομέα.
Η διαδικασία έκλεισε με ενημερωτικές συναντήσεις στην Δημοτική Κοινότητα Αιανής, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και τη Δημοτική Κοινότητα Κρόκου, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, όπου καταγράφηκαν οι ανησυχίες, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί των αγορών και των κτηνοτρόφων.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμος Κοζάνης έχει καταγράψει, τις καλλιεργήσιμες και μη εκτάσεις, τις αρδευόμενες και μη αρδευόμενες περιοχές, το ζωικό κεφάλαιο, καθώς και τις τάσεις των καλλιεργειών στα όρια του Δήμου, θέλοντας να καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση, για να μπορέσει να στηρίξει με κάθε μέσο τον αγροτικό κόσμο.
Έχοντας ως στόχο την στήριξη του πρωτογενή τομέα, και με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, ο Δήμος Κοζάνης έχει ήδη οργανώσει και στελεχώσει τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, καθώς και το τμήμα Πρωτογενή Τομέα, που είναι αποκλειστικά αρμόδια για την στήριξη και συμβουλευτική των αγροτών, δίνοντας την δέουσα σημασία σε αυτό το κομμάτι της οικονομίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» ΠΕ Κοζάνης και Δήμος Καστοριάς – Τι ανακοίνωσε για άνοιγμα δραστηριοτήτων στη χώρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νέες ανακοινώσεις για τα μέτρα που ισχύουν στη χώρα λόγω κορωνοϊού έκανε σήμερα η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο ...