Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δόθηκε σε χρήση skate park στη Φλώρινα

Δόθηκε σε χρήση skate park στη Φλώρινα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

8

Ο Δήμος Φλώρινας, μετά την επιθυμία και το αίτημα παιδιών της πόλης για τη δημιουργία skate park, προέβη στην τοποθέτηση εξοπλισμού οργάνων skate park στο Νέο Δημοτικό Πάρκο.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας την ημέρα τελειοποίησης και παράδοσης του έργου είπε:
«Πριν από λίγες ημέρες δώσαμε σε χρήση το skate park, εδώ στο Νέο Πάρκο. Ήταν ένα αίτημα των νέων, το οποίο είχαμε υποσχεθεί και μάλιστα το είχαμε εντάξει στον προεκλογικό μας αγώνα. Επιτέλους, καταφέραμε να το υλοποιήσουμε. Διαπιστώνουμε ότι οι νέοι μας είναι ευχαριστημένοι με αυτό το skate park και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να το εμπλουτίσουμε με νέες πίστες».
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού κόστους 30.000,00 € (με ΦΠΑ), η μελέτη του οποίου αφορά στην εγκατάσταση ραμπών για πάρκο άθλησης skate με καλυπτόμενες πλευρές και πλάτες για δημόσιο χώρο, ελεύθερα προσβάσιμες.
Ο εξοπλισμός του πάρκου άθλησης skate ικανοποιεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας για το σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων για τους χρήστες εξοπλισμού δραστηριοτήτων άθλησης με τροχοφόρα.
Επίσης, το έργο πληροί και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές μελέτης θορύβων μικρότερους των 50 decibel, των μεθόδων κατασκευής και των υλικών.

7 6 2 (2)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team