Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διαθέσιμη η στάση λεωφορείου στους εργαζόμενους Ορυχείου Αμυνταίου

Διαθέσιμη η στάση λεωφορείου στους εργαζόμενους Ορυχείου Αμυνταίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


amy

Οι εργαζόμενοι του Ορυχείου Αμυνταίου ανακοίνωσαν, σχετικά με την εξασφάλιση στάσης λεωφορείου, τα ακόλουθα: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι μετά από αρκετό καιρό οχλήσεων και προσπάθειας ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμη για τους εργαζόμενους η στάση λεωφορείου στην πόλη της Φλώρινας (7ης Νοεμβρίου). Μία στάση που διεκδικήθηκε προκειμένου να παύσει η ταλαιπωρία των συναδέλφων που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν υποχρεωμένοι (χωρίς το σκέπαστρο που κατασκευάστηκε) να εκθέτουν τον εαυτό τους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (παγετός, καύσωνας κοκ), περιμένοντας το λεωφορείο για να τους μεταφέρει στην εργασία τους.

Με την κατασκευή του στεγάστρου εξασφαλίζονται πλέον ασφαλείς και ανθρώπινες συνθήκες και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαν συμμετοχή στην ολοκλήρωσή του.

Για μία ακόμα φορά η κοινή δράση Σω.Π και Κεντρικής Διοίκησης αποδεικνύεται αποτελεσματική όχι μόνο στα μείζονος σημασίας ζητήματα αλλά και σε αυτά που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των εργαζόμενων.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team