Αρχική > Uncategorized > ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Από τον Αγαμέμνονα… στη Βενετία!

ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης: Από τον Αγαμέμνονα… στη Βενετία!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

PANOY

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης έχει τη χαρά και τη τιμή να συνεργάζεται με το Θέμη Πάνου που κατέκτησε το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας, πρωταγωνιστώντας στη ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά «Miss violence». Ο Θέμης Πάνου ερμηνεύει το ρόλο του αγγελιοφόρου στον «Αγαμέμνονα», στην καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ.

Για όσους είχαν συνδυάσει το γεγονός, έμοιαζε μαγική εικόνα, η σκηνή της απονομής το Σάββατο το βράδυ στη Βενετία, ενώ ο «Αγαμέμνονας» συνεχίζει τις παραστάσεις του. Απλά ήταν ευτυχής η συγκυρία, προχθές το Σάββατο το ΔΗΠΕΘΕ να έχει ρεπό κι έτσι ο αγαπητός Θέμης Πάνου να ταξιδέψει αυθημερόν στη Βενετία να παραλάβει το βραβείο του. Το ΔΗΠΕΘΕ και η πόλη της Κοζάνης συγχαίρουν δημόσια τον ηθοποιό και συνεργάτη μας για το επίτευγμα του και του εύχονται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Στο τέλος της παράστασης στην Ελευσίνα, τη Κυριακή, ο θίασος και το κοινό απέδωσαν τιμές στον Θέμη Πάνου, ο οποίος με την επιστροφή του από τη Βενετία, ενδύθηκε αμέσως το ρόλο του στην αρχαία τραγωδία που παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.
Στο μεταξύ ο Αγαμέμνονας, συνεχίζοντας τη περιοδεία του, συμπλήρωσε ήδη 57 παραστάσεις ανά την Ελλάδα με ιδιαίτερη επιτυχία. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι. Μέχρι σήμερα έχουν κοπεί 28.000 εισιτήρια και οι θεατές ξεπερνούν τους 30.000.
Η μεγάλη και ακριβή αυτή παραγωγή χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τα έσοδα της, χωρίς να επιβαρύνει το Δήμο Κοζάνης ούτε ένα ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team