Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
None

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το να αγωνίζεται ένας άνθρωπος για τις αξίες, τα ιδανικά και τις φιλοδοξίες του είναι σίγουρα πολύ σημαντικό πράγμα. Το να προσπαθείς μέσα από την συνδικαλιστική σου δραστηριότητα να αγωνιστείς για να επιτύχεις όλα όσα εκφράζουν τους ανθρώπους που εκπροσωπούνται στο πρόσωπό σου, θεωρώ ότι είναι εξίσου σημαντικό.
Επί σειρά ετών και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, θέλω να πιστεύω ότι όσοι υπηρετήσαμε το Συνδικάτο συνειδητοποιήσαμε ότι ο στόχος για να επιτύχουμε αυτό που λέμε «το κοινό καλό» δε θα μπορούσε να στεφθεί ποτέ με επιτυχία αν τα κριτήρια και τα εφόδια μας ήταν άλλα από συνέπεια, ντομπροσύνη, συλλογικότητα, σοβαρότητα. Στην μέχρι τώρα πορεία μου έκανα ότι ήταν εφικτό για να μην παρεκκλίνω από αυτές τις αρχές και εκτιμώ ότι ο χρόνος με δικαίωσε.
Σήμερα από τη νέα μου θέση, από θέση ευθύνης ως Γενικός Γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που αποτελεί το μεγαλύτερο και ισχυρότερο σωματείο εργαζόμενων της ΔΕΗ στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο, επιθυμώ να συνεχίσω την δράση μου με τον ίδιο τρόπο. Με γνώμονα ένα και μόνο πράγμα που δεν είναι άλλο από το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενους, την επιχείρηση, την τοπική κοινωνία.
Ευχαριστώ την παράταξή μου και όλα τα μέλη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου εκλέγοντάς με ομόφωνα για την θέση του Γ.Γ. Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτης συνείδησης των καταστάσεων που διαδραματίζονται αλλά και αυτών που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, δεσμεύομαι να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις και δυνατότητες για να πετύχουμε όλοι μαζί τον σκοπό μας.
Με την πλούσια προίκα που μου αφήνει ο προκάτοχός μου Γιάννης Δίκας είμαι σίγουρος ότι οι βάσεις, στο ξεκίνημά μου ως Γραμματέας, μπαίνουν γερές και δηλώνω πανέτοιμος για τους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε.
Κωνσταντίνος
Βασιλειάδης
Γενικός Γραμματέας
Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team