Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ – «ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ – «ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


nikiforidou

Ένα ακόμη δυνατό χαρτί, για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ είναι η πολλά υποσχόμενη για την συνέχεια της μπασκετικής της πορείας ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Κορασίδα για πρώτη φορά φέτος ήταν αυτή που με την συνεχή παρουσία της  όλη την χρονιά στήριξε με το παραπάνω την προσπάθεια του συλλόγου αφαιρώντας χρόνο ακόμα και από την προσωπική της ζωή. Η  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ όντας μπασκετικό κορμί,αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τα προσόντα της,με αποτέλεσμα να γίνεται μέρα με την μέρα καλύτερη,έχοντας για σύμμαχό της τις εμπειρίες που αποκόμισε τα τελευταία χρόνια δίπλα σε πολύ σπουδαίες αθλήτριες που πέρασαν από τον σύλλογο.

Από μια οικογένεια με αθλητικό προσανατολισμό (ο αδελφός της ασχολείται με μεγάλη επιτυχία επίσης με το μπάσκετ) συνδυάζει την μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό με πολύ ισχυρή θέληση για καθημερινή δουλειά και πίστη για το καλύτερο.

Η πάντα χαμογελαστή λοιπόν αθλήτρια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ με την  περισσή ευγένεια και ήθος που την διακρίνει,αφήνει καθημερινά τα διαπιστευτήρια της για μια σπουδαία καριέρα στην ομάδα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team