Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Ανακοινώνονται οι «γαλάζιες» στηρίξεις για Βόιο, Σέρβια – Βελβεντό
None

Ανακοινώνονται οι «γαλάζιες» στηρίξεις για Βόιο, Σέρβια – Βελβεντό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με μεγάλη καθυστέρηση και έπειτα από έντονες εσωκομματικές διαβουλεύσεις, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να αποφασίζει για τους εκλεκτούς που θα στηρίξει στους δήμους Σερβίων – Βελβεντού και Βοΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» η Ρηγίλης πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα ή αύριο τους υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίξει για τους δύο παραπάνω δήμους. Ειδικότερα, για τον δήμο Σερβίων – Βελβεντού, όπου οι μνηστήρες είναι πολλοί και κάποιοι έχουν αποσυρθεί από την κούρσα, όλα δείχνουν ότι επικρατέστερος που μπορεί να λάβει τη στήριξη φέρεται να είναι ο λογιστής Μενέλαος Μακρυγιάννης. Ελπίδες να λάβει τη στήριξη διατηρεί και ο έτερος λογιστής Φώτης Ζυγούρης, ενώ έχουν επιδείξει ενδιαφέρον υποψηφιότητας και κατέθεσαν αίτηση στη ΝΟΔΕ οι Φώτης Κεχαγιάς και Φώτης Γαλογαύρος.
Θρίλερ με πολλά ονόματα να διεκδικούν την γαλάζια στήριξη, εξελίχτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο δήμο Βοΐου. Εδώ έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους οι Βασίλης Πάτρας, Χρήστος Ζευκλής, Παναγιώτα Ορφανίδου και Δημήτρης Λαμπρόπουλος.
Οι τελευταίες διεργασίες και εξελίξεις φέρνουν πιο κοντά στην διασφάλιση της στήριξης της Ρηγίλης τον Δ. Λαμπρόπουλο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα.
Η διαφορά μεταξύ των δήμων Βοΐου και Σερβίων – Βελβεντού είναι ότι στον πρώτο δήμο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει «αντάρτικο» γαλάζιο ψηφοδέλτιο, πράγμα που δεν διαφαίνεται στην περίπτωση Σερβίων – Βελβεντού. Άλλωστε στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού υπάρχει η υποψηφιότητα του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα τύχει της σιωπηρής στήριξης μερίδας της ΝΔ και της απερχόμενης δημαρχιακής αρχής Σερβίων.
Στο πράσινο στρατόπεδο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στους δύο δήμους, καθώς οι Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού και Μανόλης Γκάσης στο δήμο Βοΐου είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι. Βεβαίως η στήριξη της Ιπποκράτους στο πρόσωπο του απερχόμενου δημάρχου Τσοτυλίου είναι «διακριτική» και «σιωπηρή».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team