Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Αίτημα για δημιουργία Γενικού Λυκείου στην Αιανή
None

Αίτημα για δημιουργία Γενικού Λυκείου στην Αιανή

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το αίτημα των φορέων της Αιανής για δημιουργία Γενικού Λυκείου και ενίσχυση και αναβάθμιση του Γυμνασίου Αιανής απέστειλε στην υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου η δημοτική κοινότητα Αιανής του δήμου Κοζάνης, ενόψει της επίσκεψης που προγραμματίζουν το επόμενο διάστημα στην υπουργό προκειμένου να αναπτύξουν και εκ του σύνεγγυς το αίτημά τους, παρακαλώντας να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία συνάντησης.
«Σας διαβιβάζουμε το αίτημα των φορέων της Αιανής για τη δημιουργία Γενικού Λυκείου στην Αιανή Κοζάνης και σας παρακαλούμε να το λάβετε σοβαρά υπόψη», αναφέρουν οι φορείς της Αιανής, επισημαίνοντας ότι το αίτημά τους κρίνουν ότι «είναι ώριμο, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της περιοχής μας και ικανοποιεί τους στόχους του Υπουργείου σας για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Με το αίτημα αυτό συμφωνεί και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης (α.α. 53/16-02-2011).
Οι φορείς που υπογράφουν το αίτημα είναι: Δημοτική Κοινότητα Αιανής, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αιανής, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αιανής, Μαθητικό Συμβούλιο Γυμνασίου Αιανής, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής η «Πρόοδος», Σύλλογος Γυναικών Αιανής, Αθλητικός Σύλλογος Αλιάκμων Αιανής, Εμπορικός Σύλλογος Αιανής και Λαογραφικός Σύλλογος Αιανής.
Οι φορείς της Αιανής σημειώνουν ακόμη ότι πέραν των παραπάνω φορέων με το αίτημά τους συμφωνεί και το σύνολο των κατοίκων, όπως αποδείχθηκε στις συνελεύσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για το θέμα αυτό.
Το αίτημα των φορέων της Αιανής κοινοποιείται επίσης προς την Υφυπουργό Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή, το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη Φίλιππο, τους Βουλευτές νομού Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Δακή Γεώργιο, τους Επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιανής –Ελίμειας κ. Τζέλλο Γεώργιο, τον Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κοζάνης, τους Επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Κοζάνης, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ζυγούρη Ελένη, τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team