Αρχική > Slider > Προκηρύσσονται 11 θέσεις μονίμων ιατρών στα νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας – Οι 5 για το Μποδοσάκειο

Προκηρύσσονται 11 θέσεις μονίμων ιατρών στα νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας – Οι 5 για το Μποδοσάκειο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Έντεκα (11) θέσεις μονίμων ιατρών για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, εκ των οποίων οι 5 θέσεις για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη της Α” φάσης, των 156 Μονίμων Ιατρών Ε.Σ.Υ. η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί αυτές τις μέρες, πιθανόν και αύριο.

Την έγκριση των παραπάνω θέσεων μονίμων ιατρών από το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Face Book), μετά τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Ο Σ. Γιαννακίδης έγγραψε δημόσια στο fb τα εξής:

«Από την νέα προκήρυξη της Α” φάσης, των 156 Μονίμων Ιατρών Ε.Σ.Υ. η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παίρνει τουλάχιστον 11 θέσεις– 5 θέσεις για το ΓΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ- ΜΠΟΔΟΣΆΚΕΙΟ, Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 Θέσεις , Γ..Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ 2 θέσεις και το Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1 θέση, και 1 θέση το Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Τα καλύτερα έρχονται. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ.»

Μιλώντας ειδικότερα στον «Π» ο κ.  Γιαννακίδης δήλωσε ότι η εν λόγω προκήρυξη «αναμένεται να βγει αύριο στον αέρα», ενώ ερωτηθείς για τις ειδικότητες των 5 μονίμων γιατρών που προορίζονται για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για μια (1) θέση Επιμελητή Α΄ για την ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ για τα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), μία (1) θέση Παθολόγου Επιμελητή Β, μία (1) θέση Αναισθησιολόγου Επιμελητή Β, μία (1) θέση Νεφρολόγου Επιμελητή Β΄, σύνολο 5 και από παλαιές προκηρύξεις άλλες 10.»

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη