Αρχική > Slider > Προκηρύσσονται 11 θέσεις μονίμων ιατρών στα νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας – Οι 5 για το Μποδοσάκειο

Προκηρύσσονται 11 θέσεις μονίμων ιατρών στα νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας – Οι 5 για το Μποδοσάκειο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Έντεκα (11) θέσεις μονίμων ιατρών για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, εκ των οποίων οι 5 θέσεις για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη της Α” φάσης, των 156 Μονίμων Ιατρών Ε.Σ.Υ. η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί αυτές τις μέρες, πιθανόν και αύριο.

Την έγκριση των παραπάνω θέσεων μονίμων ιατρών από το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Face Book), μετά τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Ο Σ. Γιαννακίδης έγγραψε δημόσια στο fb τα εξής:

«Από την νέα προκήρυξη της Α” φάσης, των 156 Μονίμων Ιατρών Ε.Σ.Υ. η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παίρνει τουλάχιστον 11 θέσεις– 5 θέσεις για το ΓΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ- ΜΠΟΔΟΣΆΚΕΙΟ, Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 Θέσεις , Γ..Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ-ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ 2 θέσεις και το Γ.Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1 θέση, και 1 θέση το Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Τα καλύτερα έρχονται. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ.»

Μιλώντας ειδικότερα στον «Π» ο κ.  Γιαννακίδης δήλωσε ότι η εν λόγω προκήρυξη «αναμένεται να βγει αύριο στον αέρα», ενώ ερωτηθείς για τις ειδικότητες των 5 μονίμων γιατρών που προορίζονται για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο ανέφερε τα εξής: Πρόκειται για μια (1) θέση Επιμελητή Α΄ για την ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας), μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ για τα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), μία (1) θέση Παθολόγου Επιμελητή Β, μία (1) θέση Αναισθησιολόγου Επιμελητή Β, μία (1) θέση Νεφρολόγου Επιμελητή Β΄, σύνολο 5 και από παλαιές προκηρύξεις άλλες 10.»

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη