Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Nα ανακοινωθούν εκ νέου οι προϋποθέσεις στο πρόγραμμα νέων αγροτών για να ενταχθούν 100 νέοι του Δήμου Εορδαίας, ζητά με επιστολή του ο Λευτέρης Σ. Παπαδόπουλος

Nα ανακοινωθούν εκ νέου οι προϋποθέσεις στο πρόγραμμα νέων αγροτών για να ενταχθούν 100 νέοι του Δήμου Εορδαίας, ζητά με επιστολή του ο Λευτέρης Σ. Παπαδόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων πρόσφατα, ο Πρωθυπουργός κ. Α. Τσίπρας και ο αρμόδιος Υπουργός ΥΠΑΑΤ κ. Β. Αποστόλου μεταξύ των άλλων  για την αποκατάσταση των τελικών επιφανειών των αποθέσεων  των ορυχείων, ανέφεραν ότι: «Θα ενταχθούν άμεσα περισσότεροι από 100 νέοι του ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ στο πρόγραμμα των νέων αγροτών για την παραχώρηση σε αυτούς συνολικά 1000 στρ. για καλλιέργεια κυρίως αρωματικών φυτών».

Επίσης είπαν ότι έχει συσταθεί αρμόδια επιτροπή της Τοπικής και Περιφερειακής  Αυτ/σης για την ένταξή τους στο προαναφερόμενο πρόγραμμα, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης.

Επειδή θεωρώ ότι η συγκρότηση και ο σκοπός της πιο πάνω επιτροπής δεν έγιναν ευρύτερα γνωστά και σε νέους του διερευνημένου Δήμου Κοζάνης στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Κοινότητες Χαραυγής, Εξοχής, Καρδιάς, Κλείτου και Ποντοκώμης που και αυτές μετεγκαταστάθηκαν. Παρακαλώ η αρμόδια Επιτροπή να προβεί εκ νέου στην ανακοίνωση των προϋποθέσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα υποβολής σχετικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι.

 

Λευτέρης Σ. Παπαδόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team