Αρχική > Αθλητικά > Ισοπαλία σε τραγικό γήπεδο για Φούφα και Ορφέα

Ισοπαλία σε τραγικό γήπεδο για Φούφα και Ορφέα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από ένα καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες που έγινε σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο (αλήθεια πότε θα σταματήσει ο Δήμος να μη σκέφτεται τις ομάδες και να δίνει το γήπεδο για τους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου που όχι μόνο χαλάνε το ήδη επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο αλλά γίνοντας και ζημιές στα θεωρεία;;;;) που δεν επέτρεπε στις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο Μακεδονικός Φούφα και Ορφέας Ξάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες απέναντι στον Ορφέα ο οποίος είχε και αυτός τις ευκαιρίες του.

Άριστη η διαιτησία του κ. Μίσσα (Σ.Δ. Τρικάλων) με βοηθούς τους Σταφυλά του ίδιου συνδέσμου και Κανιούρα από το Σ.Δ. Καρδίτσας.

Κίτρινες είδαν οι Ζιώγας, Φωτιάδης, Μακράκης και Μαυρόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 23ο σουτ του Τοπάλη έδιωξε σε κόρνερ ο Ρούφος και αμέσως μετά  ο Ρωμαίος έφυγε μόνος του από πλάγια έκανε όμως ένα αδύναμο σουτ, το οποίο ο Ρούφος μπλόκαρε .

Λίγο πριν το ημίχρονο  ευκαιρία για τον Μακεδονικό, με τον Τοπάλη να εκτελεί με σέντρα ένα φάουλ, τον Ρωμαίο να πιάνει μια καλή κεφαλιά και τον Ρούφο να αποκρούει με δυσκολία και να παραχωρεί κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο Σιδηρόπουλος βρήκε το Ρωμαίο μέσα στη περιοχή που γύρισε αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Ρούφος.

Στο 52ο ο Τοπάλης έκανε μια σέντρα, με τον Τζουβάρα να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει πλάγιο άουτ.
Στο 60ο ο Παπαδόπουλος δύο φορές στην ίδια φάση βρέθηκε απέναντι στο Παπαδόπουλο αλλά και τις 2 φορές δεν μπόρεσε να το νικήσει.
Στο 70ο  εκτέλεση φάουλ Καραγκιόζη δύσκολη απόκρουση του Παπαδόπουλουκαι 9 λεπτά μετά σέντρα του Χαλήλ Ιμπράμ από δεξιά, καλή κεφαλιά του Μαυρόπουλου με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 81ο τέλος σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Ρωμαίου άουτ.
Ο Μακεδονικός Φούφα την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα υποδέχεται την Δόξα Δράμας  

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τσόμπο, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος (56ο Τσικόπουλος), Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τσακαλίδης( 46ο Ζιώγας), Χάιτας (75ο Δούφας), Ρωμαίος.
Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Β., Ιμερ Χιντ (76ο Ζιγκολάρι), Κατρανίτσας, Χ. Θεοδωρίδης, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Ι. Καραγκιόζης, Μπουντακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ (92ο Πιλέ), Τορομανίδης, Λαζαρίδης (64ο Θεοδωρίδης Κ.).

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.