Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η αλήθεια για το Κέντρο Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Η αλήθεια για το Κέντρο Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ αποκατάσταση στην Ελλάδα γενικά υστερεί,ιδιαίτερα δε μέσω του δημοσίου συστήματος υγείας νοσεί.Αυτό είναι εντονώτατο στην άνωθεν του λεκανοπεδίου της Αττικής χώρα,διότι οι μόνες!!δομές που υπάρχουν βρίσκονται στο Αμύνταιο και το Άργος.Μέχρι τις αρχές του παρελθόντος έτους το κόσμημα που λέγεται ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού εκτελούσε ένα μικρό μέρος της προβλεπόμενης και δυναμένης αποστολής του.Η προηγούμενη κυβέρνηση προεκλογικά(δεν είναι κακό από μόνο του)μέσω ΟΑΕΔ προσέλαβε 15 εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων, πλην ιατρών!, με ετήσιες συμβάσεις. Φυσίατρος ερχόταν κάθε Δευτέρα η και Τρίτη από το Αμύνταιο.Είναι αλήθεια πως άρχισαν να εξυπηρετούνται και νοσηλευόμενοι ασθενείς γεγονός που ανακούφισε ικανή μερίδα των πασχόντων.Πως όμως έχει σήμερα η κατάσταση? Το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου είχε ένα μόνιμο φυσίατρο,έναν επικουρικό και ο τρίτος αποσπασμένος από το Υπουργείο Εσωτερικών!!(Μακεδονίας-Θράκης).Δυστυχώς 31/12 έληξε και η παράταση της διετούς απόσπασης της εξαιρετικής φυσιάτρου.Έτσι δεν είναι δυνατόν από τους δύο εναπομείναντες να μετακινείται ό ένας ούτε για μία μέρα στο Άργος.Όπως αντιλαμβάνονται όλοι χωρίς κάλυψη φυσιάτρου δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί η κλειστή νοσηλεία.Μετά όμως τα κροκοδείλια δάκρυα και τις οιμωγές της κ.Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να ενημερώσω τους πολίτες:

α)σύντομα θα ολοκληρωθεί η μετάταξη της φυσιάτρου από το Υπουργείο Εσωτερικών! στο Υγείας και έτσι θα μπορεί να συνεχισθεί η έστω εμβαλωματική μέχρι τώρα λειτουργία,

β)είναι προτεραιότητά μας ως Νέα Δημοκρατία η πλήρης λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ του Άργους στο επίπεδο που το οραματίστηκε ο αείμνηστος μεγάλος δωρητής Μιχαήλ Ζάχος και γ)σχεδιάζουμε προσεκτικά την παρέμβασή μας στο ΚΕΦΙΑΠ σε συσχέτιση με τον έως τώρα τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας του Άργους Ορεστικού.Οι δύο αυτές δομές πρέπει να λειτουργήσουν επανασχεδιαζόμενες έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες όλης της περιοχής, με ένα όμως οικονομικό κόστος που μπορεί να δικαιολογηθεί για να καλυφθεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ραχήλ Μακρή: «Μετά από το παραλήρημα ψεμάτων από τον κ. Κοκλώνη και τηλεοπτικές εκπομπές κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα για αποκατάσταση της αλήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο ...