Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση κτιριακού συγκροτήματος 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας»

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση κτιριακού συγκροτήματος 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου :«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», προϋπολογισμού 511.500,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 225.072,55  ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. δ.τ. ΠΙΛΑΓΑΣ Α.Τ.Ε.».

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Ρούλα Σεβαστού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκος Αντωνιάδης και ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Σπύρος Αλεξιάδης .

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο τις απαραίτητες εργασίες πλήρους ανακαίνισης της εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτει τις ισχύουσες προδιαγραφές και να καλύπτει με ασφάλεια τις λειτουργικές απαιτήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης περιλαμβάνει εργασίες ηλεκτροφωτισμού του αύλειου χώρου του σχολικού κτιρίου (τοποθέτηση προβολέων LED), εργασίες ηλεκτροφωτισμού πρόσοψης του κτιρίου καθώς και αρχιτεκτονικού ηλεκτροφωτισμού. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες συντήρησης αντικατάστασης των ξύλινων θυρών και αντικατάσταση πλακιδίων στις τουαλέτες.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 365 ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από ΠΔΕ-Εθνικό Σκέλος/ΚΑ 60.7331.0160.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανάρτηση του διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας Σταυρό Παπασωτηρίου για την σημερινή παγκόσμια ημέρα ...