Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Υπό φύλαξη τα σπίτια των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κοζάνης – Που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών

Υπό φύλαξη τα σπίτια των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Κοζάνης – Που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αυξημένα μέτρα φύλαξης των γραφείων αλλά και σπιτιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών έλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο Νομό Κοζάνης, λόγω των επεισοδίων που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε κατοικίες βουλευτών, ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, όπως έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία έγιναν και συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», οι αστυνομικές αρχές έχουν θέσει υπό φύλαξη και τα σπίτια των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κοζάνης, από τη στιγμή που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών και απειλητικά μηνύματα που δέχθηκαν συνάδελφοί τους. «Τα σπίτια των βουλευτών φυλάσσονται από τακτικές περιπολίες όλο 24ωρο και θα συνεχίσουν να φυλάσσονται μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να πάψουν να υπάρχουν πλέον απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών», όπως δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» αστυνομική πηγή.

Στο ερώτημα εάν έχει έρθει επίσημη εντολή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η απάντηση  ήταν ότι δεν χρειάζεται εντολή για να ενισχυθεί η φύλαξη προσώπων που αποτελούν στόχο αγνώστων    και όχι γιατί πρόκειται για βουλευτές. Και πολίτες να δέχονταν απειλητικά μηνύματα η αστυνομία έπρεπε να λάβει προληπτικά μέτρα προστασίας, σημείωσε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε το «e-ptolemeos.gr».

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο μνημείο των 3 Σοβιετικών Στρατιωτών στο Μεσόβουνο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ στο μνημείο των 3 σοβιετικών στρατιωτών. ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ...