Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΔΕΥΑ Εορδαίας: Υπεγράφη η σύμβαση για ηλεκτρολογικά έργα και αυτοματισμούς στα διυλιστήρια του Δ.Δ. Πτολεμαΐδας

ΔΕΥΑ Εορδαίας: Υπεγράφη η σύμβαση για ηλεκτρολογικά έργα και αυτοματισμούς στα διυλιστήρια του Δ.Δ. Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Υπεγράφη τη Δευτέρα  24 Ιουνίου  2019 από το  Δήμαρχο  Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  και τον ανάδοχο εργολάβο Νίκο Πολυζώη , συμφωνητικό εκτέλεσης έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού κόστους 491.574,90 ευρώ.

Ιδιαίτερα σημαντικές και άκρως απαραίτητες χαρακτήρισε αυτές τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς με την πλήρη, άρτια , ασφαλή και έντεχνη εκτέλεση του έργου , αναβαθμίζονται οι λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Στη σημαντικότητα του έργου αναφέρθηκε , από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας   επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες , ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη συνολική προθεσμία αποπεράτωσης , που ανέρχεται σε 28 εβδομάδες  και μετριέται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team