Αρχική > Αρθρογραφία > Ύμνος στη ΜΗΤΕΡΑ !!! ( της Κούλας Πουλασιχίδου)

Ύμνος στη ΜΗΤΕΡΑ !!! ( της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Κυριακή 9 Μαΐου 2021 , ακόμα μία γιορτή της μητέρας, εν μέσω ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ… Μία ημέρα τιμής του μητρικού μεγαλείου ,του μητρικού φίλτρου, της μητρικής Θυσίας και της μητρικής διαίσθησης!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι η μοναδική στο χρόνο και στον κόσμο γιορτή, που ενώνει στην ίδια σκέψη και στους ίδιους στοχασμούς όλα τα ανθρώπινα πλάσματα στη γη μας. Μέσα στην πολυτάραχη διαδρομή της ανθρώπινης ύπαρξης, η μητέρα παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς και σύμβολο αγάπης για τον καθένα μας, ανεξάρτητα από ηλικία, κοινωνική θέση ή φύλο.

Είναι η μοναδική νησίδα στοργής και ελπίδας και αγωνίζεται μέσα σε δύσκολες συνθήκες για να καταξιωθεί κοινωνικά, επαγγελματικά και για να διαπαιδαγωγήσει τις επερχόμενες γενιές . Η Μητέρα αποτελεί πηγή ζωής, πρόσωπο υπαρκτό και καθημερινό, αλλά και σύμβολο ιερό, τη μοναδικότητα και το μεγαλείο του οποίου σέβεται ο καθένας μας , με ένα απόλυτα προσωπικό τρόπο .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις Μητέρες του κόσμου και ειδικότερα στην Ελληνίδα Μάνα, που γαλουχεί το μέλλον της Πατρίδας μας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δύο συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνελήφθησαν χθες (18-09-2021) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος ...