Αρχική > Αθλητικά > Ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου, τα μαθήματα σκακιού στην Πτολεμαϊδα – Διαδικτυακά, αλλά και δια ζώσης τμήματα, για παιδιά, φοιτητές και ενήλικες

Ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου, τα μαθήματα σκακιού στην Πτολεμαϊδα – Διαδικτυακά, αλλά και δια ζώσης τμήματα, για παιδιά, φοιτητές και ενήλικες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
Δάλλας

Με στόχο μια νέα δημιουργική και αγωνιστικά πετυχημένη  χρονιά, ξεκινούν από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, τα μαθήματα σκακιού της Σκακιστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, για τη νέα περίοδο 2020-2021.

 Η Σκακιστική Ακαδημία, θα παρέχει τη νέα αγωνιστική χρονιά,   μαθήματα σκακιού σε αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές όλων των ηλικιών, είτε  στο εντευκτήριο των σκακιστικών συλλόγων στην Πτολεμαϊδα, Τραπεζούντος  38,  είτε  και διαδικτυακά,  καθώς οι δυνατότητες που παρέχει το internet , δίνουν την ευκολία των μαθημάτων εξ αποστάσεως, ακόμη και σε  όσους  θα ενδιαφερθούν από περιοχές που δεν μπορούν να έρθουν.

Αξίζει να σημειωθεί   ότι το σκάκι είναι ένα αναγνωρισμένο άθλημα που έχει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα  στις μικρές ηλικίες έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι βοηθά τα παιδιά σε πολλούς τομείς, πνευματικά,  παιδαγωγικά και  κοινωνικά.  

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΗΛΙΚΙΕΣ

Με την ιδιαιτερότητα  της φετινής χρονιάς , λόγω της εξέλιξης της πανδημίας  και με την απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη από την FIDE, Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαϊδας,  τα μαθήματα σκακιού,  είτε διαδικτυακά,  είτε δια ζώσης, θα  γίνονται από προπονητές με εμπειρία ετών,  με οργανωμένη διδακτική ύλη  και επιλεγμένα μαθήματα.

Διευκρινίζεται ότι για  τα διαδικτυακά μαθήματα, αρκεί σύνδεση στο internet και χρήση δωρεάν προγραμμάτων για οπτική και ακουστική επικοινωνία, τα οποία και δεν θα επιβαρύνουν περαιτέρω οικονομικά , τις οικογένειες των σκακιστών και των σκακιστριών.

Έχοντας  υπόψιν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται από  την κατάσταση που δημιουργείται από τον κορωνοϊό, καθώς και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν , η  Σκακιστική Ακαδημία  Πτολεμαϊδας, καλεί ιδιαίτερα  τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτ  Μακεδονίας, καθώς και τους ενήλικες που επιθυμούν,  να  εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και την συμμετοχή τους, στα νέα τμήματα εκμάθησης , είτε διαδικτυακά, είτε και διά ζώσης.  

Για πληροφορίες – εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ,  από την Δευτέρα έως και την  Παρασκευή-  5 το απόγευμα έως   9 το βράδυ-  στα τηλέφωνα 2463021070, 6974465152 και 6976622454 , καθώς και στο εντευκτήριο των συλλόγων Τραπεζούντος 38, Πτολεμαϊδα, όπου μεταξύ άλλων  μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και για  την λειτουργία των διαδικτυακών μαθημάτων.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μπάσκετ Την  Βασιλική Χωλοπούλου απέκτησε ο Λασσάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη η οποία απέκτησε ...