Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας για αθλητές άνω των 14- Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα τμήματα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας για αθλητές άνω των 14- Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα τμήματα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Το Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας ήταν έτοιμο και επαναλειτούργησε την Δευτέρα 22-2-2021, έπειτα από την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 10969/2021 (ΦΕΚ 648 20/2/2021), για τους αθλητές άνω των 14 ετών, αφού προηγήθηκε ο έλεγχος Covid-19 σε αθλητές και προπονητές.

 

Το τμήμα κολύμβησης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 με προπονητή, έπειτα από συνεννόηση με τον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας .

Οι σύλλογοι των ΑμεΑ και ο σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας ενημερώθηκαν ενώ υπάρχει συνεχής συνεργασία μαζί τους για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία των συγκεκριμένων τμημάτων.

 

Το τμήμα ΑμεΑ λειτούργησε κανονικά την σεζόν 2019-2020, δυστυχώς όμως λόγω της πανδημίας δεν κατέστη εφικτή η ολοκλήρωση του προγράμματος.

 

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αναμένουμε τις διευκρινιστικές εγκυκλίους του Υπουργείου, έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία και των υπόλοιπων τμημάτων, σύμφωνα πάντα με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων καθώς και την λήψη όλων των προληπτικών μέτρων, που απαιτούνται για την εμπόδιση της διασποράς της Covid-19.

 

 

 

                                                                                                                       

                                                   

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητά μέλη και επιχειρηματίες, Η σημερινή ενημέρωση παρουσιάζει για πρώτη φορά ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ στήριξης των επιχειρήσεών ...