Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – Τρία ψηφοδέλτια

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – Τρία ψηφοδέλτια

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ξεκίνησε στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη σήμερα το πρωί, η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργάνου.

Στη διαδικασία συμμετέχουν τρία ψηφοδέλτια, αυτό  του Χρήστου Ζευκλή «ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», του Γιώργου Δασταμάνη με τίτλο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Χόλμπα, Στολτίδης).

Στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Ζευκλή «ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» συμμετέχουν για το Δ.Σ. της ΠΕΔ οι Δημήτρης Καραστέργιος(Δεσκάτη), Ιορδάνης Μπαντής(Αμύνταιο), Κυριάκος Μιχαηλίδης(Κοζάνη), Στάθης Βασιλειάδης(Καστοριά), Στάθης Κωνσταντινίδης(Φλώρινα), Γιάννης Δίκας(Εορδαία), Ζιμπιλίδης Αλέκος(Βόιο) και η Ελπίδα Κοϊμτζίδου(Κοζάνη).

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δασταμάνη με τίτλο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», οι Παναγιώτης Βακόπουλος(Άργος Ορεστικό), Λάζαρος Γκερεχτές(Βόιο), Δημήτρης Ηλιάδης(Φλώρινα), Φώτης Κεχαγιάς(Κοζάνη), Ιώαννης Καραβασίλης(Εορδαία), Λευτέρης Ιωαννίδης(Κοζάνη) και ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος(Βόιο).

Για την ΚΕΔΕ οι εκπρόσωποι που θα εκλεγούν είναι 5 και στο ψηφοδέλτιο Ζευκλή συμμετέχουν οι Βαγγέλης Σημανδράκος(Κοζάνη), Μηταλίδης Κίμωνας(Καστοριά), Ιωσήφ Δολγήρας(Γρεβενά), Κώστας Κυριακίδης(Κοζάνη, ενώ στου Γιώργου Δασταμάνη οι Δημήτρης Κοσμίδης(Βόιο), Στέφανος Μπίρος(Φλώρινα), Κώστας Παλάσκας(Γρεβενά) και Μανώλης Κουτσοσίμος(Κοζάνη).

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας