Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Fur Summer School 2019

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Fur Summer School 2019

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΓια 5η  συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Fur Summer School από τις 23  Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε Καστοριά και Σιάτιστα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και της Fur Europe  (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας). Το Θερινό Σχολείο είναι το αποτέλεσμα μιας  πρότασης που είχε καταθέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στη Fur Europe και την International Fur Federation με στόχο την ανάδειξη της περιοχής και της παράδοσής της.

 

Τι είναι το Fur Summer School;

 

Σκοπός του θερινού σχολείου είναι να προσελκύσει  νέους από όλο τον κόσμο με όρεξη και μεράκι για δουλειά στον κόσμο της γούνας. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα,  σχετικά με την τέχνη της γούνας και τη μόδα που προκύπτει μέσα από αυτή.

Το βασικό πρόγραμμα στο Fur Summer School είναι η προσομοίωση μιας γουνοποιητικής επιχείρησης. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες  θα χωριστούν σε μικρές ομάδας, θα δημιουργηθούν έτσι  εταιρίες γούνας, στις οποίες θα πρέπει να εργαστούν συλλογικά ώστε να βρουν επιχειρηματικές λύσεις όσον αφορά στην οργάνωση, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και στις πωλήσεις. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με τη γούνα, όπως είναι οι φάρμες, τα εργοστάσια παραγωγής τροφής, τα ξηραντήρια, τα βυρσοδεψία και τα εργαστήρια χονδρικής – λιανικής.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση της γούνας από διάφορες οπτικές γωνίες: βιοτεχνία, σχεδιασμό, επιχειρηματικότητα, ηθική, μάρκετινγκ και  επικοινωνία.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.fureurope.com

και στο link  https://www.fureurope.eu/news/apply-now-fur-summer-school-19/

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο ακόλουθο link

https://www.lyyti.fi/reg/Fur_Summer_School_2019

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνελήφθη 49χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια -15- δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών- Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ατόμων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνελήφθη την Τρίτη  (03-08-2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ...