Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκινάει στις 4 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Ξεκινάει στις 4 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο νοσοκομείο Φλώρινας έχει διαμορφωθεί χώρος που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενός εμβολιαστικού κέντρου.

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Φλώρινας, που στο πρώτο στάδιο θα γίνει στο υγειονομικό προσωπικό, ενώ ο εμβολιασμός του γενικότερου πληθυσμού της Π.Ε Φλώρινας, θα γίνει στο πλαίσιο έναρξης εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το ert.gr, στο Νοσοκομείο Φλώρινας, που θα αποτελεί εμβολιαστικό κέντρο για τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου, του Κέντρου Υγείας Φλώρινας και Αμυνταίου, του ΕΚΑΒ και των κινητών μονάδων ΕΟΔΥΥ ΚΟΜΥ, έχει διαμορφωθεί χώρος που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενός εμβολιαστικού κέντρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» «το προσωπικό, κατόπιν οργανωμένης και ενδελεχούς ενημέρωσης σχετικά με το νέο εμβόλιο και την αξία του εμβολιασμού, ανταποκρίθηκε θετικά στη διαδικασία σε ικανοποιητικό βαθμό και προς αυτή την κατεύθυνση παροτρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κατάλληλα ειδικευμένο, να παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεται ο κάθε πολίτης, σας καλεί να ανταποκριθείτε θετικά στον επόμενη φάση του μαζικού εμβολιασμού, προκειμένου όλοι μαζί να καταφέρουμε, την επιστροφή στην κανονικότητα και έξοδο από την πανδημία με πρόοδο και υγεία».

Πηγή: https://www.voria.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Μακεδονία: 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελατών σε κλειστό εξωτερικό υπαίθριο χώρο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν την Πέμπτη 17.06.2021 συνολικά 85.017 ...