Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά το Σεπτέμβριο η λειτουργία του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Υγείας στην Πτολεμαΐδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά το Σεπτέμβριο η λειτουργία του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Υγείας στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Από τον Σεπτέμβριο του 2019, ξεκινά η λειτουργία του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, καθώς έγινε δεκτή από τον Υπουργό Παιδείας σχετική νομοτεχνική πρόταση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης στο πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, που ψηφίστηκε πριν λίγη ώρα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η συγχώνευση του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Με βάση το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, τα νέα Τμήματα της Σχολής Υγείας, το Τμήμα Εργοθεραπείας και το Τμήμα Λογοθεραπείας, επρόκειτο να ξεκινήσουν από το 2020 και μετά, όμως μετά από συναντήσεις που είχαμε οι βουλευτές με τον Υπουργό ζητήσαμε να ξεκινήσουν τα νέα τμήματα από το 2019 και όλα ξεκινούν από το 2019 -εκτός από το Τμήμα Λογοθεραπείας  και δύο άλλα τμήματα όπως το Τμήμα «Παραγωγής Οπικοακουστικών Μέσων, Κινηματογράφου» που ξεκινάνε από το 2020 και μετά, καθώς έγινε νομοθετική βελτίωση από τον Υπουργό Παιδείας μετά την πρότασή μας, δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη