Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ξεκινά σήμερα στην Καστοριά, με τη στήριξη του Δήμου Καστοριάς, το “Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Beach Volley”

Ξεκινά σήμερα στην Καστοριά, με τη στήριξη του Δήμου Καστοριάς, το “Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Beach Volley”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός ξεκινάει σήμερα στην Καστοριά με τη στήριξη του Δήμου Καστοριάς. Πρόκειται για το  “Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Beach Volley”, το οποίο πραγματοποιείται στην περιοχή ΔΗΝΑΚ, 23 έως 25 Ιουλίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Πέτρος Δοκόπουλος δήλωσε πως “με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Καστοριά υποδέχεται και στηρίζει μία ακόμη αθλητική διοργάνωση, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, επιδιώκοντας να συνδέσουμε ιδανικά τον αθλητισμό με τον τουρισμό, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας”.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Στέλιος Φουλιράς δήλωσε πως “από πλευράς Δήμου Καστοριάς, όλο το προηγούμενο διάστημα, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εξασφάλιση μίας ακόμη σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης στην περιοχή μας, η οποία έχει τη δυναμική και την εμπειρία για τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις που έχουν πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας”.

Ο Δήμος Καστοριάς καλωσορίζει όλες τις αποστολές, εύχεται καλή διαμονή και καλή επιτυχία στη διοργάνωση, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές για την αποτελεσματική συνεργασία.

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Hyperspace ή αλλιώς…», η νέα θεατρική παραγωγή του «Βόρειου Πεδίου» στην Πτολεμαΐδα, από 25 έως και 28/9

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Hyperspace ή αλλιώς…», είναι η νέα θεατρική παραγωγή του «Βόρειου Πεδίου» στην Πτολεμαΐδα, από 25 έως και 28/9, ...