Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ξεφάντωσε την ‘’Τσικνοπέμπτη’’ το Β΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας

Ξεφάντωσε την ‘’Τσικνοπέμπτη’’ το Β΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

 

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο «τσίκνισαν » τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι του φορέα την Τσικνοπέμπτη.

Μουσική, χορός και εδέσματα ήταν τα χαρακτηριστικά της αποκριάτικης γιορτής, όπου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Απόστολος Καΐδης και Γεώργιος Κοκκινίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Στεργιούλης.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ ή αλλιώς οι έφηβοι της Τρίτης Ηλικίας χόρεψαν με την ψυχή τους, είπαν διάφορες χαρούμενες ιστοριούλες, αστειεύτηκαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ο κ. Καΐδης συνεχάρη τους υπεύθυνους και τα μέλη του ΚΑΠΗ για την όμορφη εκδήλωση και τη ζεστή φιλοξενία.

Από την πλευρά του ο κ. Στεργιούλης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Τρίτης Ηλικίας.

Αυτοδιοικητικοί και μέλη του ΚΑΠΗ έγιναν ένα στο ξεχωριστό αυτό αποκριάτικο ξεφάντωμα.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Θόδωρος Θεοδουλίδης(Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας): «Με την ελάχιστη βάση εισαγωγής θα χάσουμε το 42% των φοιτητών και 10 τμήματα»- Σε Κοζάνη και Γρεβενά οι μεγαλύτερες απώλειες, δεν πλήττεται η Πτολεμαϊδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τη δραματική κατάσταση που θα προκύψει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αν επιβληθεί η ελάχιστη βάση εισαγωγής στην τριτοβάθμια ...