Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Workshop με θέμα: «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» για αποφοίτους σχολών μόδας από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Workshop με θέμα: «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» για αποφοίτους σχολών μόδας από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


O Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στο πλαίσιο της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα πραγματοποιηθεί  7-10 Μάιου 2020, προτίθεται να διοργανώσει ένα Workshop για απόφοιτους Σχολών Μόδας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους 1 ή 2 χρόνια πριν.

Το Workshop θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας και θα είναι συνολικής διάρκειας 16 ημερών (τέσσερα τετραήμερα). Το σεμινάριο θα ξεκινήσει τον  Νοέμβριο 2019 και θα ολοκληρωθεί αρχές Μαΐου 2020. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων  οι απόφοιτοι θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν  προϊόντα,  τα οποία θα εκτεθούν στην 45η ΔΕΓΚ.

Το θέμα του Workshop είναι: «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» και έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να μυηθούν στην τέχνη και τη χρήση της γούνας σε όλο το φάσμα της.

Τη φιλοξενία των συμμετεχόντων θα την αναλάβει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς (διαμονή – σίτιση).

Οι νέοι σχεδιαστές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: [email protected] έως το τέλος Οκτωβρίου, (χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό), ώστε να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Επιδίωξη μας είναι η πρώτη συνάντηση – ενημέρωση να γίνει στις εγκαταστάσεις μας στις 13-14 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του FUR SHOPPING FESTIVAL, το οποίο είναι ένα εκθεσιακό γεγονός γουναρικών με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Απαραίτητη προϋπόθεση μαζί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι και η αποστολή 3-4 σχεδίων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2467022353 – 23116.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team