Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Βιογραφικό της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κοζάνης Μαρίας Τούμπα με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ του Γ. Κασαπίδη

Βιογραφικό της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Κοζάνης Μαρίας Τούμπα με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ του Γ. Κασαπίδη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Μαρία Τούμπα γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1979, με καταγωγή από το Δ.Δ. Κομάνου. Γονείς της είναι ο Νικόλαος Τούμπας και η Παναγιώτα Μανώλα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής (2005) του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Φιλιππούπολης, από όπου αποφοίτησε ως αριστούχος και κάτοχος της ειδικότητας της παιδιατρικής (2010). Γνωρίζει την αγγλική, γαλλική και βουλγάρικη γλώσσα.

Από το 2011-2013, καθώς και από το 2016-2018, εργάστηκε στο Γ.Ν. Κοζάνης, ενώ στο μεσοδιάστημα από το 2014-2016 εργάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας. Από το 12/2018 εργάζεται ως επιμελητής Ά στο Γ.Ν. Φλώρινας.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, πανελλήνια και διεθνή, με ποικίλη παιδιατρική θεματολογία. Για ένα διάστημα πρόσφερε εθελοντική παροχή υπηρεσιών στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου  Πτολεμαΐδας. Από το 2011 έως το 2013 εργάστηκε εθελοντικά στο ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης της Κοζάνης.

Οι σπουδές της, οι προβληματισμοί της και η εμπειρία της στα δημόσια νοσοκομεία κατέδειξαν ότι η υγεία και η ποιότητα ζωής των παιδιών μας, αλλά και των ενηλίκων, εξαρτάται εκτός των άλλων και από τη μέριμνα της πολιτείας και της αυτοδιοίκησης. Σκοπός και στόχος της συμμετοχής της, για πρώτη φορά στα κοινά, είναι να συμβάλλει ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team