Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Βήματα προόδου για το Κλειστό του Φιλώτα

Βήματα προόδου για το Κλειστό του Φιλώτα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ένα θέμα που αποτελεί «βραχνά»  για την περιοχή του Δήμου Αμυνταίου Φλώρινας, είναι το ημιτελές Κλειστό Γυμναστήριο του Φιλώτα, θέμα το οποίο κινεί η δημοτική αρχή, με σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Η τελευταία εξέλιξη στο …σίριαλ του Κλειστού του Φιλώτα, είναι πως η δημοτική αρχή έχει υποβάλει το φάκελο που ζητήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος περιλαμβάνει τις εργασίες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση της κατασκευής και την παράδοση του έργου, αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο του κλεισίματος της προηγούμενης εργολαβίας.

Ο δήμαρχος Άνθιμος Μποτάκης τονίζει στον «Π», πως: «Τώρα είναι θέμα του υπουργείου εσωτερικών πως θα χρηματοδοτηθεί. Ζητούμενο, είναι να μπουν πιστώσεις και να μπει νέος εργολάβος για την αποπεράτωση των εργασιών, σε ένα έργο που είχε προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τον Δήμο να έχει το ενδιαφέρον το χρήστη αφού σε αυτόν θα ανήκει το κλειστό όταν τελειώσει.

Το Κλειστό του Φιλώτα είναι «Γεφύρι της Άρτας». Ξεκίνησε να χτίζεται το 2004, σταμάτησε το 2011 και άγνωστο παραμένει αν ποτέ θα κατορθώσουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ
 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team