Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Βαλκανικοί Αγώνες Κωπηλασίας στο Βελιγράδι-Πρωτιές από Λαπίκωφ και Μακρυγιάννη

Βαλκανικοί Αγώνες Κωπηλασίας στο Βελιγράδι-Πρωτιές από Λαπίκωφ και Μακρυγιάννη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο Βελιγράδι οι Βαλκανικοί Αγώνες Κωπηλασίας. Με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας συμμετείχαν και οι αθλητές του ομίλου μας Θεόδωρος Λαπίκωφ και Γιώργος Μακρυγιάννης.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν στο αγώνισμα της τετρακώπου χωρίς πηδαλιούχο εφήβων(Λεωνίδας Τζουμέζης-Δημήτρης Ζωγράφος-Λεωνίδας Παλαιοπάνος-Θεόδωρος Λαπίκωφ) ο πρώτος, στο αγώνισμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο εφήβων(Γιάννης Πεταλωτίδης- Γιώργος Μακρυγιάννης) ο δεύτερος και οι δυο μαζί στην οκτάκωπο των εφήβων(Γιώργος Μακρυγιάννης -Ιωάννης Πεκόπουλος Τσικαρδάνης -Ζήσης Μπουκουβάλας-Γιάννης Πεταλωτίδης- -Λεωνίδας Τζουμέζης-Δημήτρης Ζωγράφος- Λεωνίδας Παλαιοπάνος-Θεόδωρος Λαπίκωφ-Ηλίας Ιάσονας Κιτσάκος).

Η τετράκωπος των εφήβων τερμάτισε στην πρώτη θέση, χρυσό μετάλλιο για τον Θεόδωρο Λαπίκωφ και η δίκωπος των εφήβων κατέλαβε την τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώργο Μακρυγιάννη.

Οι αθλητές μας ανέβηκαν για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών αφού η οκτάκωπος των εφήβων ύστερα από μια συγκλονιστική κούρσα κατέλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Η παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας ήταν κορυφαία αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική βαθμολογία.  Έτσι συνολικά η Ελλάδα έφυγε από τη Σερβία με 20 μετάλλια στις 20 συμμετοχές, έχοντας κατακτήσει 9 χρυσά , 6 ασημένια και  5 χάλκινα.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους στον πρωταθλητισμό και στις σπουδές. Είναι παραδείγματα επιμονής, εργατικότητας και αγωνιστικότητας για όλους μας και κυρίως για τους μικρότερους αθλητές μας που έχουν κατακλύσει την ακαδημία του ομίλου μας με διάθεση να μάθουν να αγωνίζονται σ’ αυτό το υπέροχο άθλημα.

Συγχαίρουμε και τους προπονητές μας Αναστάσιο Λαπίκωφ και Γιάννη Καραμήτρο για την προσπάθειά τους να κρατάνε την ομάδα ψηλά αγωνιστικά αλλά και μέσα στην καρδιά όλου του κωπηλατικού κόσμου.

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team