Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τσεβεκίδης (Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης): «Στη διάθεση της διοίκησης του Μαμάτσειου εθελοντές γιατροί όταν χρειαστούν» – Προσφορά 1000 τεστ στο Μοριακό Εργαστήριο -Εθελοντική υποστήριξη και στις μονάδες του ΕΟΔΥ αν χρειαστεί

Τσεβεκίδης (Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης): «Στη διάθεση της διοίκησης του Μαμάτσειου εθελοντές γιατροί όταν χρειαστούν» – Προσφορά 1000 τεστ στο Μοριακό Εργαστήριο -Εθελοντική υποστήριξη και στις μονάδες του ΕΟΔΥ αν χρειαστεί

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου στην περιφέρεια, ο κ. Τσεβεκίδης από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, αναφέρθηκε στην εθελοντική προσφορά γιατρών προς το νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά το νοσοκομείο δεν τη χρειάστηκε (παθολόγο, ακτινολόγο, γυναικολόγο κ.α.), τονίζοντας πως η προσφορά υπάρχει και όποτε κρίνει ο διοικητής οι γιατροί θα είναι εκεί να βοηθήσουν.

Επίσης, ο ιατρικός σύλλογος Κοζάνης αναφέρθηκε στην προσφορά της Euromedica προς το ΕΣΥ, λέγοντας πως ήρθαν σε συνεργασία με την διοίκηση και υπάρχει λίστα πάνω από 50 εθελοντών ιδιωτών ώστε αν επιταχθεί η κλινική να λειτουργήσει με ιδιώτες γιατρούς και όχι από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Για την καλύτερη λειτουργία του εργαστηρίου μοριακής βιολογίας και τη λειτουργία 2ου μηχανήματος και προμήθειας αντιδραστηρίων, υπήρξε δραστηριότητα και κοντά στα 1000 τεστ pcr θα προσφερθούν προς το εργαστήριο για πολίτες της πόλης, ενισχύοντας το και θα συνεχιστεί η προσπάθεια στήριξής του.
Επίσης, μπορούν να ενισχύσουν και τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ με εθελοντή γιατρό για να ιχνηλατήσουν περισσότερο κόσμο.

Ακόμη, μελετάται η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα με τη βοήθεια του κ. Κοντογούνη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Απογοήτευση δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων της εστίασης για την επόμενη μέρα- Φόβο και τρόμο προκαλούν τα πρώτα οριστικά μαζικά λουκέτα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς εμφανίστηκαν στον επιχειρηματικό ορίζοντα εκείνα που δεν θα θέλαμε να συνειδητοποιήσουμε. Μαζικά λουκέτα εκατοντάδων επιχειρήσεων Εστίασης σε ...